Bon dia, necessitem bon temps ja!
La pluja va bé, però ja n'hi ha prou!!!!
Mentre no arriba, anirem imaginant-nos que sí amb plats més frescos i lleugers.
Comencem avui amb un sopar o entrant ben refrescant.
Ingredients per 6 wraps:
- Un paquet de wraps (en el meu cas eren integrals) *
- 200g de salmó fumat
- Un grapat d'espinacs frescos
- 1 terrina de formatge tipus Philadelphia (en el meu cas sense lactosa)
- Sal, pebre i oli
Preparació:
Estenem els wraps i untem el formatge, una quantitat generosa.
Salpebrem i posem oli.
A sobre posem els espinacas ben posats, que no facin massa "bulto", quan més planer tot millor.
I per acabar el salmó fumat. Recordar que són "wraps de salmó" per tant és el que ha de predominar!!
Cal enrotllar-lo, tècnicament es serveix embolicat amb paper de plata, però us ho podeu estalviar.
Si ho podeu deixar reposar a la nevera una estoneta millor que millor
Nota (*): Els wraps també es poden canviar per tortitas mexicanes, jo no vaig notar massa diferència...
La pluja va bé, però ja n'hi ha prou!!!!
Mentre no arriba, anirem imaginant-nos que sí amb plats més frescos i lleugers.
Comencem avui amb un sopar o entrant ben refrescant.
Wraps de salmó
Ingredients per 6 wraps:
- Un paquet de wraps (en el meu cas eren integrals) *
- 200g de salmó fumat
- Un grapat d'espinacs frescos
- 1 terrina de formatge tipus Philadelphia (en el meu cas sense lactosa)
- Sal, pebre i oli
Preparació:
Estenem els wraps i untem el formatge, una quantitat generosa.
Salpebrem i posem oli.
A sobre posem els espinacas ben posats, que no facin massa "bulto", quan més planer tot millor.
I per acabar el salmó fumat. Recordar que són "wraps de salmó" per tant és el que ha de predominar!!
Cal enrotllar-lo, tècnicament es serveix embolicat amb paper de plata, però us ho podeu estalviar.
Si ho podeu deixar reposar a la nevera una estoneta millor que millor
Nota (*): Els wraps també es poden canviar per tortitas mexicanes, jo no vaig notar massa diferència...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada