Passa al contingut principal

Pur / Impur


El cuiner Nandu Jubany ha obert un nou local al juliol al centre de Barcelona (Passatge de la Concepció, 11) i com ells mateixos expliquen és un homenatge a l'autenticitat del producte. Avui parlem del PUR

En aquest concepte de restaurant el centre és la cuina, totalment oberta i on tot el menjador està enfocat cap ella, envoltat de taules rodones on ningú li dona l'esquena al cor del restaurant. Pots veure treballar el producte directament i veure l'estima amb el que el tracten, no hi trobarem ni espumes, ni esferificacions, intentant preservar al màxim la seva "puresa". Per mi el lloc privilegiat és la barra. ;)

No hi ha menú degustació ni menús d'altres tipus, només es pot menjar de carta. El concepte són plats per compartir i la veritat amb 5 plats i els postres vam sortir força tips. El preu per persona es d'uns entre 60€ i 90€ (depent del vi el més econòmic són uns 30€).

La decoració del local és molt divertida, amb paper de paret de fruita i el menjador molt agradable. 

Del nostre àpat destacar la senzilla dels plats però amb un molt bon producte i sobretot els postres...va ser espectacular!

Al finalitzar l'àpat, podeu baixar un pis i gaudir d'un fantàstic còctel a l'Impur. Dòna el toc final a una fantàstica vetllada. 

Recordeu reservar amb antel·lació. 

Esperem que el gaudiu ben aviat i sobretot que ens expliqueu que tal la vostra experiència, us deixem unes fotografies dels plats que vam tastar (esparrècs blancs brassa, amanida de tomata, tataki, ...)










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Wraps de salmó

Bon dia, necessitem bon temps ja! La pluja va bé, però ja n'hi ha prou!!!! Mentre no arriba, anirem imaginant-nos que sí amb plats més frescos i lleugers. Comencem avui amb un sopar o entrant ben refrescant. Wraps de salmó Ingredients per 6 wraps: - Un paquet de wraps (en el meu cas eren integrals) * - 200g de salmó fumat - Un grapat d'espinacs frescos - 1 terrina de formatge tipus Philadelphia (en el meu cas sense lactosa) - Sal, pebre i oli Preparació: Estenem els wraps i untem el formatge, una quantitat generosa. Salpebrem i posem oli. A sobre posem els espinacas ben posats, que no facin massa "bulto", quan més planer tot millor. I per acabar el salmó fumat. Recordar que són "wraps de salmó" per tant és el que ha de predominar!! Cal enrotllar-lo, tècnicament es serveix embolicat amb paper de plata, però us ho podeu estalviar. Si ho podeu deixar reposar a la nevera una estoneta millor que millor Nota (*): Els wraps també es pod...

Restaurant La Gola

Quan arriba l'estiu ens ve molt de gust compartir jornades amb els amics, i com a bons llatins ens agrada fer-ho sempre envoltats de menjar. En aquest ocasió vam escollir fer-ho al Restaurant de l'Hostal la Gola . És un lloc entre Pals i Torroella de Montgrí al costat de la platja de la Gola del Ter, zona protegida amb accés restringit a vehicles. El restaurant té un ampli aparcament i us recomenem deixar-hi el cotxe caminar uns 500m i fer una banyada a la platja, després aprofitar la seva piscina per anar a dinar fresquest i tornar a fer la banyada havent dinat, tot fent una bona migdiada. El millor és dinar a la terrassa però per fer-ho, sempre s'ha de reservar. La nostra recomenació és qualsevol dels seus plats de peix i marisc fresc (musclos, calamars a l'andalusa, ostres,...) també fan unes amanides que són un bon acompanyanament pel seus plats estrelles arròs i fideuà (de diferents tipus). El preu mig de la seva carta amb pica-pica + segon + postre + vi,...

El Probocador

Parlem de restaurants. El Probocador Avui toca parlar de El Probocador, sí amb B, perquè com ells mateixos diuen juguen amb provocar i boca. 💋 El Probocador - Girona És un restaurant molt petit situat al Carrer Hortes de Girona. La seva cuina és local i mediterrànea, molt cuidada en la presentació i de qualitat. Entre setmana, al migdia, només serveixen menú. La qual cosa a mi personalment no em va agradar. Anàvem tenint unes referències molt bones per alguns plats concrets que evidentment, sense la carta, no els vam trobar. Tot i així, el menú que ofereixen consta de 4 primers, 4 segons i 3 postres a triar, tot per 16€. Molt Bon preu per la qualitat que serveixen. Ara bé, les quantitats són més aviat petites, per panxes difícils d'omplir no està indicat. Jo, vaig sortit BÉ, en cap cas amb sensació de plena, però tampoc amb gana. Així doncs, no ens queda més remei que tornar-hi a provar el tàrtar de tonyina que també ens havien parlat, haurem d'anar-hi...