El cuiner Nandu Jubany ha obert un nou local al juliol al centre de Barcelona (Passatge de la Concepció, 11) i com ells mateixos expliquen és un homenatge a l'autenticitat del producte. Avui parlem del PUR
En aquest concepte de restaurant el centre és la cuina, totalment oberta i on tot el menjador està enfocat cap ella, envoltat de taules rodones on ningú li dona l'esquena al cor del restaurant. Pots veure treballar el producte directament i veure l'estima amb el que el tracten, no hi trobarem ni espumes, ni esferificacions, intentant preservar al màxim la seva "puresa". Per mi el lloc privilegiat és la barra. ;)
No hi ha menú degustació ni menús d'altres tipus, només es pot menjar de carta. El concepte són plats per compartir i la veritat amb 5 plats i els postres vam sortir força tips. El preu per persona es d'uns entre 60€ i 90€ (depent del vi el més econòmic són uns 30€).
La decoració del local és molt divertida, amb paper de paret de fruita i el menjador molt agradable.
Del nostre àpat destacar la senzilla dels plats però amb un molt bon producte i sobretot els postres...va ser espectacular!
Al finalitzar l'àpat, podeu baixar un pis i gaudir d'un fantàstic còctel a l'Impur. Dòna el toc final a una fantàstica vetllada.
Recordeu reservar amb antel·lació.
Esperem que el gaudiu ben aviat i sobretot que ens expliqueu que tal la vostra experiència, us deixem unes fotografies dels plats que vam tastar (esparrècs blancs brassa, amanida de tomata, tataki, ...)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada