Bon dia!
Tornem a estar per aquí. En aquesta ocasió portem una recepta molt versàtil ja que es pot menjar freda o calenta. A casa per quedar bé o tupper a la ofi. 🍴🍴
Us proposem...
Ingredients per 4 persones:
Preparació:
En primer lloc buidem els carbassons lluna. És molt senzill. Cal tallar la part alta i guardar-la a mode de tapa. Fet això amb una cullera, anar buidant la carn, no costa gens però cal vigilar en no trencar la pell i deixar un marge suficient perquè els carbassons aguantin el farcit (a la foto es veu més clar).
Posem els carbassons en un plat i els tapem bé amb paper film que pugui anar al microones. Que quedi ben tapat, a sobre de cada carbassó fem un forat perquè marxi el vapor.
Uns 10 minuts a 800 sòl ser suficient.
Mirem que quedin tous i els deixem refredar.
Mentrestant preparem el farcit.
En una paella fem el sofregit, afegim el pollastre tallat a dauets molt petits i la carn ben picada del carbassó (no ho farem servir tot, seria l'equivalent a 2 carbassons).
En una cassola posem els 150g d'aigua (millor si es fa amb brou de pollastre o de verdures o barreja dels dos). Quan arrenqui el vull posem el cous-cous. Ho remenem i deixem uns 3min.
IMPORTANT: Seguir les instruccions de cada marca!!❗❗❗
Ajuntem els cous-cous i el pollastre.
A la base del carbassó posem pebre, sal i oli.
Farcim els carbassons, apretant una mica.
Si voleu poseu una mica de formatge per gratinar i li doneu un cop de forn.
Llestos!!
TIPS:
(*) El sofregit és molt pràctic tenir-ne fet i congelat, de manera que només cal posar-ho a la paella, que es descongeli i a punt.
Amb la carn sobrant del carbassó, podeu fer una truita o afegir més verdures i fer una crema.
De pit de pollastre tampoc es gastarà tot un, més o menys es gasta una mica més de la meitat però això va a gustos...
Tornem a estar per aquí. En aquesta ocasió portem una recepta molt versàtil ja que es pot menjar freda o calenta. A casa per quedar bé o tupper a la ofi. 🍴🍴
Us proposem...
CARBASSONS LLUNA FARCITS DE COUS-COUS DE POLLASTRE
Ingredients per 4 persones:
- 4 carbassons lluna
- 1 pit de pollastre tallat a daus MOLT petits
- sofregit de ceba i tomata (*)
- 150g de cous-cous mitjà
- 150g d'aigua o brou de pollastre/verdures
- formatge per gratinar (opcional)
Preparació:
En primer lloc buidem els carbassons lluna. És molt senzill. Cal tallar la part alta i guardar-la a mode de tapa. Fet això amb una cullera, anar buidant la carn, no costa gens però cal vigilar en no trencar la pell i deixar un marge suficient perquè els carbassons aguantin el farcit (a la foto es veu més clar).
Posem els carbassons en un plat i els tapem bé amb paper film que pugui anar al microones. Que quedi ben tapat, a sobre de cada carbassó fem un forat perquè marxi el vapor.
Uns 10 minuts a 800 sòl ser suficient.
Mirem que quedin tous i els deixem refredar.
Mentrestant preparem el farcit.
En una paella fem el sofregit, afegim el pollastre tallat a dauets molt petits i la carn ben picada del carbassó (no ho farem servir tot, seria l'equivalent a 2 carbassons).
En una cassola posem els 150g d'aigua (millor si es fa amb brou de pollastre o de verdures o barreja dels dos). Quan arrenqui el vull posem el cous-cous. Ho remenem i deixem uns 3min.
IMPORTANT: Seguir les instruccions de cada marca!!❗❗❗
Ajuntem els cous-cous i el pollastre.
A la base del carbassó posem pebre, sal i oli.
Farcim els carbassons, apretant una mica.
Si voleu poseu una mica de formatge per gratinar i li doneu un cop de forn.
Llestos!!
TIPS:
(*) El sofregit és molt pràctic tenir-ne fet i congelat, de manera que només cal posar-ho a la paella, que es descongeli i a punt.
Amb la carn sobrant del carbassó, podeu fer una truita o afegir més verdures i fer una crema.
De pit de pollastre tampoc es gastarà tot un, més o menys es gasta una mica més de la meitat però això va a gustos...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada