Per molta gent, menjar verdures no és fàcil ni agradable. A d'altres en canvi ens agraden i no tenim cap problema en consumir-les, al contrari.
Però no sempre plou a gust de tothom i a les cases no tot és blanc o negre, per tant cal cedir una mica tots i així podrem viure en armonia...💑
Avui us proposo un menú que pot encaixar en aquest plantejament, en farem sovint d'aquests tipus, perquè la verdura és molt important.
Pèsols amb ceba caramel·litzada i beicon, i llom arrebossat
Ingredients per 2 persones:
- Una bossa de pèsols extrafins congelats*
- Una caixeta de beicon tallat
- Una cullerada de ceba caramel·litzada
- Llom de porc tallat prim
- Pa per arrebossar
- 2 ous
- Oli, sal i pebre
Primer de tot, com sempre, el que es tarda més en fer. En aquest cas bullir aigua.
Quan estigui a punt posem els pèsols a coure, normalment amb 1 o 2 minuts (des de que comença a bullir) és suficient, però cal llegir les instruccions de la marca.
No oblideu afegir-hi la sal.
Mentrestant anem preparant la carn. Salpebrem el llom i el passem primer per pa, després per ou i tornem a passar per pa.
Així queda un arrebossat ben cruixent i maco.
Preparem una paella amb oli d'oliva i quan estigui calent fregim la carn.
Fet això, saltem el beicon, afegim els pèsols cuits i una cullerada de ceba caramel·litzada. Barregem ben barrejat i llestos!
No és un plat de règim però és molt sa també! Podem canviar la carn arrebossada per llom a la planxa i el beicon per pernil salat si voleu...però un dia és un dia!! 💃💃
* Us he posat pèsols congelats extrafins perquè realment es nota, la pell del pèsol és molt més fina i és més agradable.
En quant a que siguin congelats o frescos, cadascú que triï, no hi ha problema!
I aquí us deixo una foto de com queda la cosa. Fa bona pinta?
I com a producte a destacar: LA CEBA CARAMEL·LITZADA.
Com tot, si és casolana millor però aquesta ja feta et soluciona moltissim i aporta un toc molt especial i sofisticat als plats.
Aquesta en concret la podeu trobar als supermercats Bonpreu, Esclat i Esclat Online.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada