Bon dia!!
Tornem a les receptes per tupper.
Aquest cop de llegums i peix. Una combinació molt bona però poc habitual!
Ingredients per 2 persones:
4 lloms de bacallà dessalat
1 pot de cigrons
1 llauna petita de tomata triturada
2 cullerades de sofregit de ceba
1 culleradeta de pebre vermell picant
1 culleradeta de julivert picat
Preparació:
Primer de tot cal tenir el bacallà descongelat.
En una caçola planera posem la cullerada de sofregit que s'escalfi, tot seguit afegim la tomata triturada i deixem que vagi fent-se.*
Quan estigui fet, és a dir, que canvia de color i es torna més taronja, incorporem els cigrons escorreguts (podem deixar-hi una mica d'aigua dels mateixos cigrons o brou de verdures, lo just perquè no quedi una salsa espessa).
Posem els lloms de bacallà, salpebrats, amb la pell cap a sota, tapem i deixem que faci xup-xup fort uns 6min. Quan veiem que el bacallà està blanc i no és transparent estarà fet.
(*) Podem anar més ràpid si posem salsa de tomata ja feta que n'hi ha de molt bones.
Si fem aquesta versió en 10min està fet el plat. Si fem la versió llarga fent la salsa nosaltres tardarem 20min més.
Producte recomenat:
Avui us portem el sofregit Ferrer, és realment bo i estalvia molt de temps!
Tornem a les receptes per tupper.
Aquest cop de llegums i peix. Una combinació molt bona però poc habitual!
Ingredients per 2 persones:
4 lloms de bacallà dessalat
1 pot de cigrons
1 llauna petita de tomata triturada
2 cullerades de sofregit de ceba
1 culleradeta de pebre vermell picant
1 culleradeta de julivert picat
Preparació:
Primer de tot cal tenir el bacallà descongelat.
En una caçola planera posem la cullerada de sofregit que s'escalfi, tot seguit afegim la tomata triturada i deixem que vagi fent-se.*
Quan estigui fet, és a dir, que canvia de color i es torna més taronja, incorporem els cigrons escorreguts (podem deixar-hi una mica d'aigua dels mateixos cigrons o brou de verdures, lo just perquè no quedi una salsa espessa).
Posem els lloms de bacallà, salpebrats, amb la pell cap a sota, tapem i deixem que faci xup-xup fort uns 6min. Quan veiem que el bacallà està blanc i no és transparent estarà fet.
(*) Podem anar més ràpid si posem salsa de tomata ja feta que n'hi ha de molt bones.
Si fem aquesta versió en 10min està fet el plat. Si fem la versió llarga fent la salsa nosaltres tardarem 20min més.
Producte recomenat:
Avui us portem el sofregit Ferrer, és realment bo i estalvia molt de temps!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada