Passa al contingut principal

Cigrons amb bacallà

Bon dia!!
Tornem a les receptes per tupper.
Aquest cop de llegums i peix. Una combinació molt bona però poc habitual!

Cigrons amb bacallà
Ingredients per 2 persones:

4 lloms de bacallà dessalat
1 pot de cigrons
1 llauna petita de tomata triturada
2 cullerades de sofregit de ceba
1 culleradeta de pebre vermell picant
1 culleradeta de julivert picat

Preparació:

Primer de tot cal tenir el bacallà descongelat.

En una caçola planera posem la cullerada de sofregit que s'escalfi, tot seguit afegim la tomata triturada i deixem que vagi fent-se.*
Quan estigui fet, és a dir, que canvia de color i es torna més taronja, incorporem els cigrons escorreguts (podem deixar-hi una mica d'aigua dels mateixos cigrons o brou de verdures, lo just perquè no quedi una salsa espessa).

Posem els lloms de bacallà, salpebrats, amb la pell cap a sota, tapem i deixem que faci xup-xup fort uns 6min. Quan veiem que el bacallà està blanc i no és transparent estarà fet.

(*) Podem anar més ràpid si posem salsa de tomata ja feta que n'hi ha de molt bones.
Si fem aquesta versió en 10min està fet el plat. Si fem la versió llarga fent la salsa nosaltres tardarem 20min més.

Producte recomenat:
Avui us portem el sofregit Ferrer, és realment bo i estalvia molt de temps!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AngelusMar

Ahir va ser St. Jordi. Un dia assenyalat al calendari! Llibres, roses, paradetes...i perquè no? Dinar especial!! Això és el que vam fer nosaltres. Total, que vam reservar (sempre cal reservar per St. Jordi) a l'AngelusMar. Grata sorpresa, sí senyor!! És un local petit, potser hi ha 10 taules a molt estirar, però molt acollidor. La seva cuina és Nikkei I a mi, personalment, que el sushi i tot això no em diu massa res, em va encantar!!! Ahir en concret, feien un menú especial per Sant Jordi per 18€ que estava molt bé. Us deixo una foto perquè veieu de què parlem. Dels 5 plats del menú. destacaríem el tàrtar de tonyina i la vieira amb salsa de carbassa. Ara hem de tornar-hi a menjar carta perquè ens vam quedar amb els ganes de provar el ceviche!!😋 AngelusMar C/ de Sant Joan Baptista La Salle, 32 17002 - Girona Tel. 972 664 825 - www.angelusmar.com

Wraps de salmó

Bon dia, necessitem bon temps ja! La pluja va bé, però ja n'hi ha prou!!!! Mentre no arriba, anirem imaginant-nos que sí amb plats més frescos i lleugers. Comencem avui amb un sopar o entrant ben refrescant. Wraps de salmó Ingredients per 6 wraps: - Un paquet de wraps (en el meu cas eren integrals) * - 200g de salmó fumat - Un grapat d'espinacs frescos - 1 terrina de formatge tipus Philadelphia (en el meu cas sense lactosa) - Sal, pebre i oli Preparació: Estenem els wraps i untem el formatge, una quantitat generosa. Salpebrem i posem oli. A sobre posem els espinacas ben posats, que no facin massa "bulto", quan més planer tot millor. I per acabar el salmó fumat. Recordar que són "wraps de salmó" per tant és el que ha de predominar!! Cal enrotllar-lo, tècnicament es serveix embolicat amb paper de plata, però us ho podeu estalviar. Si ho podeu deixar reposar a la nevera una estoneta millor que millor Nota (*): Els wraps també es pod...

Restaurant La Gola

Quan arriba l'estiu ens ve molt de gust compartir jornades amb els amics, i com a bons llatins ens agrada fer-ho sempre envoltats de menjar. En aquest ocasió vam escollir fer-ho al Restaurant de l'Hostal la Gola . És un lloc entre Pals i Torroella de Montgrí al costat de la platja de la Gola del Ter, zona protegida amb accés restringit a vehicles. El restaurant té un ampli aparcament i us recomenem deixar-hi el cotxe caminar uns 500m i fer una banyada a la platja, després aprofitar la seva piscina per anar a dinar fresquest i tornar a fer la banyada havent dinat, tot fent una bona migdiada. El millor és dinar a la terrassa però per fer-ho, sempre s'ha de reservar. La nostra recomenació és qualsevol dels seus plats de peix i marisc fresc (musclos, calamars a l'andalusa, ostres,...) també fan unes amanides que són un bon acompanyanament pel seus plats estrelles arròs i fideuà (de diferents tipus). El preu mig de la seva carta amb pica-pica + segon + postre + vi,...